Torneig Casteller de Futbol - Berga | Reglament
282
page-template-default,page,page-id-282,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Reglament

  • Cada colla participant podrà inscriure fins un màxim de 18 jugadors.
  • Tots els equips han de ser mixtos. Han de tenir ambdós sexes, homes i dones, representats al camp.
  • Els partits duraran 20’ per part amb 1’ per canvi de camp a la mitja part en els partits de dissabte (fase de grups, setzens i vuitens de final i les eliminatòries corresponents del quadre de consolació). 15’ per part amb 1’ per canvi de camp en els partits del diumenge (quarts, semis i partits corresponents del quadre de consolació). El partit pel 3r i 4t lloc durarà 15′ per part i la final durarà 20’ per part ambdós partits amb 1’ per a canvis de camp. En tots els partits es jugarà a temps corregut a excepció del 3r-4t lloc i la final, que es jugarà a temps parat. Les pèrdues deliberades de temps seran sancionades. No es contempla la possibilitat de demanar temps morts. Només el tutor de joc té la potestat de parar el partit.
  • Ha de predominar el bon rotllo en tot moment i es valorarà l’esportivitat per sobre de tot. Els tutors de joc aplicaran el programa Joc Net, amb el qual puntuaran als equips. Aquesta classificació s’utilitzarà en cas que sigui necessari.
  • Expressar violència, tant sigui física com verbalment, suposa una falta greu i pot comportar la pèrdua de 3 punts o l’expulsió del Torneig no només del jugador o jugadora sinó de l’equip a qui representa.
  • Les lesions que es puguin produir són responsabilitat de cadascú i la colla organitzadora no tindrà cap més deure sobre aquestes tret del trasllat de l’accidentat a un punt sanitari de socors. L’assegurança feta expressament per l’esdeveniment actuarà garant i pagador d’aquestes lesions.
  • En cas d’empat a punts en la fase de grups es desfarà l’empat utilitzant els següents criteris: classificació Joc Net, resultat entre els dos equips, diferència de gols a favor i gols en contra, nº gols a favor, nº gols en contra i llençar una moneda a cara o creu.

A continuació, podeu consultar la normativa bàsica i un informe sobre qui pot participar al Torneig Casteller de Futbol 2019, a Berga. Són materials elaborats pel Comissionat del Torneig Casteller de Futbol: