Torneig Casteller de Futbol - Berga | Les inscripcions al 18è Torneig Casteller de Futbol s’obriran el 10 de desembre
351
post-template-default,single,single-post,postid-351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Les inscripcions al 18è Torneig Casteller de Futbol s’obriran el 10 de desembre

Les inscripcions al 18è Torneig Casteller de Futbol s’obriran el 10 de desembre

48 equips representants de colles castelleres seran el 23 i 24 de febrer, a Berga. A les 8 del matí del dilluns 10 de desembre, s’obriran les inscripcions per participar al 18è Torneig Casteller de Futbol 2019, mitjançant el web oficial www.torneig.castellersdeberga.cat. El període d’inscripció finalitzarà el divendres 14 de desembre, a les 12 de la nit.

D’acord amb la Normativa Bàsica de Participació al Torneig Casteller, es demana que les colles castelleres participants hagin fet més de 10 actuacions castelleres pures el 2018 (3 colles amb 3 rondes de castells i un pilar cadascuna), que estiguin inscrites a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i que estiguin a dins de l’àmbit administratiu de la Generalitat de Catalunya, Així doncs, per aquesta via hi ha 61 colles que es poden inscriure.

De les que no estan a dins de l’àmbit administratiu de la Generalitat de Catalunya, la Normativa Bàsica de Participació al Torneig Casteller estableix que en poden ser fins a un màxim de 4.

Per acabar, s’estableixen unes colles de mèrit, que tenen la seva participació assegurada si així ho desitgen i completen la inscripció. Són les 2 últimes organitzadores a més de l’organitzadora de l’edició d’enguany, les vencedores de la Competició Esportiva de les últimes tres edicions i les vencedores de la Competició a la Millor Afició de les últimes tres edicions.

El màxim d’equips participants és de 48. Si hi ha més de 48 inscrits es farà un sorteig públic per determinar quins equips jugaran a Berga, el 23 i 24 de febrer. L’ordre (dia i hora) en què s’hagi fet la inscripció no condiciona a l’hora de tenir més o menys opcions al sorteig. Abans de Nadal, es tindrà el llistat definitiu de les colles participants.

Les colles que no compleixen els requisits marcats no poden participar en la competició esportiva però sí en la competició de Millor Afició. Més endavant, informarem sobre els detalls.

Està previst que el torneig porti unes 1500 persones, durant un cap de setmana, a la capital del Berguedà. L’esdeveniment està organitzat pels Castellers de Berga i l’Ajuntament de Berga.

Es poden consultar la relació de colles que poden participa al torneig al següent document:

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.