Torneig Casteller de Futbol - Berga | Les 48 colles confirmades que jugaran a Berga
474
post-template-default,single,single-post,postid-474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Les 48 colles confirmades que jugaran a Berga

Les 48 colles confirmades que jugaran a Berga

Les colles tenen temps fins l’1 de febrer per inscriure tots els seus participants. Un cop finalitzat el període de confirmació de les places ja se saben les 48 colles que jugaran els partits a les 8 pistes de Berga. En aquest període de confirmació de places hi ha hagut 2 renúncies a la competició esportiva: Nyerros de la Plana i Castellers de Rubí. Han ocupat les seves places la primera i la segona colla que van quedar fora al sorteig celebrat el 15 de desembre. Per tant, entren i també jugaran a Berga: Castellers de Caldes i Marrecs de Salt.

S’obre ara el període que tenen les 48 colles per inscriure els seus jugadors, jugadores i afició. Cadascuna de les 48 colles té un usuari i un codi i, a la seva àrea privada, ha d’anar inscrivint els participants. Es poden inscriure un màxim de 18 jugadors i tants aficionats com es vulgui. El preu tant per uns com per altres és de 22€ i inclou el sopar de dissabte, entrada a la festa i consumicions, el dormir, l’esmorzar de diumenge, el dinar de diumenge i obsequi de record. Les colles tenen temps fins l’1 de febrer per inscriure tots els seus participants.

Més endavant, sempre i quan l’aforament ho permeti, hi haurà l’opció de comprar l’entrada per a la festa. No es preveu que es puguin comprar entrades per la festa el mateix dissabte 23 de febrer.

Com l’any passat,  unes setmanes abans del torneig es podrà descarregar l’aplicació per a mòbil amb tota la informació relacionada.
ACTUALITZACIÓ 29/1/19
Les 48 colles que jugaran a Berga són les següents: colles #torneigcdberga
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.