Torneig Casteller de Futbol - Berga | S’obren inscripcions com a afició per al torneig de Berga
482
post-template-default,single,single-post,postid-482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

S’obren inscripcions com a afició per al torneig de Berga

S’obren inscripcions com a afició per al torneig de Berga

Les colles castellers que no han volgut o pogut inscriure’s a la competició esportiva ho poden fer com a afició. El divendres 22 de desembre va quedar tancada la llista de les 48 colles que jugaran el torneig de Berga. Les colles que vulguin tramitar les incripcions en la categoria d’afició poden enviar un correu-e a torneig@castellersdeberga.cat i se’ls farà arribar els passos a seguir.

El preu tant per a jugadors com per afició és de 22€ i inclou sopar de dissabte, entrada a la festa i consumicions, dormir, esmorzar de diumenge, dinar de diumenge i obsequi de record. Les colles – tant les que juguen a la competició esportiva com per afició –  tenen temps fins l’1 de febrer per inscriure tots els seus participants.

Més endavant, sempre i quan l’aforament ho permeti, hi haurà l’opció de comprar l’entrada per a la festa. No es podran comprar entrades per la festa el mateix dissabte 23 de febrer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.