Torneig Casteller de Futbol - Berga | Dissabte 2 de febrer se sortegen els grups del 18è Torneig Casteller de Futbol
488
post-template-default,single,single-post,postid-488,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dissabte 2 de febrer se sortegen els grups del 18è Torneig Casteller de Futbol

Dissabte 2 de febrer se sortegen els grups del 18è Torneig Casteller de Futbol

A les 12 del migdia, al Cine Catalunya i en directe per Internet, sorteig dels grups del 23 i 24 de febrer, a Berga. Els 48 equips de les colles castelleres que jugaran el torneig d’aquí un mes entraran als bombo per definir els grups de la primera fase i els enquadraments posteriors. Els partits començaran el dissabte 23 de febrer, a les 10 del matí, en 8 pistes diferents i s’allargaran fins a la final, prevista per al diumenge a les 13.30h.

El sorteig serà conduït per Entre Rivals, el portal d’esports del Berguedà, i es podrà seguir en directe al mateix Cine Catalunya i també per Internet. Comptarà amb 8 caps de sèrie (les colles de mèrit que han entrat directament al torneig): Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca, Castellers de Cornellà, Castellers de Sabadell, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de la Sagrada Família, Capgrossos de Mataró i Castellers de Berga. Aquestes 8 colles no es podran enfrontar entre elles a la fase de grups. Les altres 40 colles els podrà tocar a qualsevol dels 16 grups inicials de 3 equips cadascun.

Les colles que juguen al torneig fa unes setmanes que han rebut usuari i contrasenya i estan fent les inscripcions dels seus participants. Finalitza el termini l’1 de febrer.

La competició esportiva se celebra cada any a una localitat diferent i, més enllà del resultat esportiu, s’hi viu un gran ambient entre les colles castelleres abans de començar la temporada. El torneig valora aquest bon ambient i és per això que també es dona un dels premis més importants: el de la millor afició.

El 18è Torneig Casteller de Futbol és organitzat pels Castellers de Berga i l’Ajuntament de Berga i compta amb la col.laboració del Consell Comarcal del Berguedà.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.