Torneig Casteller de Futbol - Berga | El sorteig de grups defineix els enquadraments
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El sorteig de grups defineix els enquadraments

El sorteig de grups defineix els enquadraments

Dissabte 2 de febrer es va realitzar el sorteig de grups del torneig. Al Cine Catalunya, l’equip d’Entre Rivals va dirigir el sorteig que va situar al quadre els 48 equips participants. El contuctor de l’acte va ser el periodista Marc Canturri i el van acompanyar Ignasi Ballús, president dels Castellers de Berga, i Francesc Ribera regidor de l’Ajuntament de Berga.

Les inscripcions ja estan tancades i s’han superat els 1200 participants.

Podeu consultar tot el quadre d’emparellaments i partits al web i també ja està disponible l’app amb tota aquesta informació per Android i IOS.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.