Torneig Casteller de Futbol - Berga | Més de 1500 persones participen al Torneig Casteller de Futbol, a Berga
620
post-template-default,single,single-post,postid-620,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Més de 1500 persones participen al Torneig Casteller de Futbol, a Berga

Més de 1500 persones participen al Torneig Casteller de Futbol, a Berga

La Colla Vella guanya la competició esportiva i els Castellers de la Sagrada Família el premi a la millor afició. El cap de setmana del 23 i 24 de febrer de 2019, Berga s’ha convertit en la capital del món casteller, aplegant 48 colles castelleres que han disputat 160 partits de futbol a 8 pistes diferents. La final s’ha jugat en un Pavelló d’Esports ple de gom a gom el diumenge a 2/4 de 2 del migdia. La Colla Vella dels Xiquets de Valls s’ha imposat als Minyons de Terrassa. Els tercers classificats han estat els Castellers de Vilafranca que s’han imposat a la final de consolació als Moixiganguers d’Igualada. Els Castellers de Berga han signat un molt bon torneig i s’han classificat, finalment, en el cinquè lloc.

Després de la final del diumenge, més de 1000 persones han dinat al Pavelló Vell i s’ha conclòs el torneig amb el lliurament de premis. El Premi a la Millor Afició se l’han endut els Castellers de la Sagrada Família, que han portat el seu bon humor i animació a les pistes on han jugat.

El torneig ha estat organitzat pels Castellers de Berga i l’Ajuntament de Berga i ha comptat amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.