Torneig Casteller de Futbol - Berga | L’APPsistència del torneig
563
page-template-default,page,page-id-563,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

L’APPsistència del torneig

Mitjançant aquesta aplicació podràs consultar tota la informació referent als partits: localització, qui juga contra qui, horaris, etc. Fins i tot, des de l’organització anirem actualitzant els resultats a mesura que es vagin confirmant i podràs anar seguint l’evolució de la teva colla o de qualsevol altra.

Ja us la podeu descarregar gratuïtament de les botigues. Està disponible per iPhones i Androids i la podreu trobar sota el nom de “Torneig”, “Intercasteller” o “APPsistència”, o fent click als següents botons:

La primera vegada que entreu a l’aplicació us preguntarà de quina colla sou. Un cop escollida, l’APP t’anirà enviant notificacions sobre la colla que hagis seleccionat: un recordatori de partit 15 minuts abans de que comenci i també un cop finalitzat i un missatge amb el resultat final, per si no has pogut seguir-lo en directe.

També per l’organització serà un canal directe de comunicació amb totes les persones que participin o vulguin estar al corrent de tot el que passa durant el cap de setmana del 23 i 24 de febrer.