Torneig Casteller de Futbol - Berga | Venda d’entrades
534
page-template-default,page,page-id-534,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Venda d’entrades

La festa del Torneig 2019

La festa del 18è Torneig Casteller de Futbol se celebrarà a una carpa al Passeig de la Indústria. Per poder accedir al recinte caldrà ser participant del torneig o bé haver comprat una entrada per la festa. Només podran accedir a la capa de la festa aquelles persones que tinguin 16 anys o més.

NO hi haurà cap guixeta habilitada per la compra d’entrades el mateix dia de l’esdeveniment.

Les entrades tenen un cost de 10€ amb una cervesa o refresc inclòs i el got del torneig.

Només podran comprar entrada aquelles persones que tinguin 16 anys o més.

El mateix dissabte 23 de febrer, s’haurà de recollir l ‘entrada al Punt d’Informació del Torneig (Pavelló Municipal de Berga) o bé a la guixeta que habilitarem a la mateixa carpa del Passeig de la Indústria a partir de les 22h. Aquesta guixeta únicament estarà destinada a la recollida d’entrades. En cap cas se’n vendran de noves.

Per tal de recollir-la caldrà presentar el DNI ja que totes les entrades són nominals i intransferibles. Per tant, una persona només pot comprar una entrada al seu nom i amb el seu DNI.

 

Dinar de diumenge

El dinar de diumenge 24 de febrer es farà al Pavelló Municipal de Berga, a les 14.30h. Per poder accedir al recinte i dinar caldrà ser participant del torneig o bé haver comprat un ticket de dinar.

NO hi haurà cap guixeta habilitada per la compra de tickets el mateix dia de l’esdeveniment.

Els tickets tenen un cost de 6€.

El mateix cap de setmana del torneig, podreu recollir el vostre tiquet al Punt d’Informació del Torneig, al Pavelló Municipal. En cap cas se’n vendran de nous.